Прилеп од високо од Маркови Кули
Find more about Weather in Прилеп, MK

Општи Услови | Политика за приватност

Влез на Хотел Кристал Палас Прилеп

WELCOME TO YOUR SECOND HOME

Домашен комфор

Во потрага по домашна атмосфера?

Тука сте на правото место.

Одличен избор на храна

Уживајте во комфорна атмосфера, само 10 минути од градскиот центар. Имаме 27 просторни соби, два ресторани, базен и простории за конференции.

Бизнис настани во Хотел Кристал Палас Прилеп

Избор на простории со сета флексибилност што Ви е потребна е тоа што ние го нудиме. Заедно со ресторански услуги и техничка опрема ние сме местото за бизнис настани.

Повеќе

Бизнис Настани

Соби во Хотел Кристал Палас Прилеп

Резервирајте престој во најдобрите соби во регионот. Дополнително ќе најдете бесплатна и брза Вифи конекција, кабловска ТВ и одличен поглед од повеќето соби.

Повеќе

Соби

Голем ресторан за свадби во Хотел Кристал Палас Прилеп

Вашите ретки моменти се во рацете на професионалци. Два големи ресторани за секакви прослави. Најголемиот е за 350 гости, додека помалиот е за 120 гости и има базен.

Повеќе

Фамилијарни прослави

- Violeta from Australia

I loved everything, Staff was fantastic, very helpful couldn't do enough for you.. Breakfast was amazing, under 10 minute walk to city centre, Bus stop 2 minute walk… Also The balcony View was WOW....

Тивка околина

ДомаЛокацијаСобиБизнис НастаниПрославиКонтакт
HomeРЕЗЕРВИРАЈ